28 februari 2009

Mera fynd

Var bara tvungen att göra en dubbeluppdatering idag! har varit iväg till vår favorit loppis idag på förmiddagen och kom hem med flera superfina fynd!

De härliga glasvaserna och porslinsvasen är tre av fynden, utöver det hittade vi mera möbler, fantastiska, härliga möbler som vi har letat och letat efter!
Bilder utlovas under morgondagen.

5 kommentarer:

 1. Härligt att se alla dina fina möbler före och efter...visade bilden på sekretären här hemma och konstaterade att den bruna som står hemma ska bli vit så snart det bara går..visst är det roligt med loppisar..det är svårt att låta bli:D..ha en skön kväll/hälsningar från Anne :D

  SvaraRadera
 2. Åhhh jättesöta vaser, det är verkligen toppen med loppis! Möblerna blev ju underbara i vitt! Skrivbordet gillar jag särskilt, det är ursnyggt! Men de andra ser ut som ljuvliga vita karameller också! Ni har jobbat hårt med målarpenseln! Ha en skön kväll/ Kram M

  SvaraRadera
 3. Hallå...Tack snälla för kommentar. Jag känner igen din blogg, har sett den förut. Jag kommer tillbaka och du är så välkommen till mig. Fint namn, hihi. Vilka fina fynd du har gjort. Livet är underbart när man kan fynda.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilken fin blogg, klickar i bloglov. direkt :)
  Huset ser fantastiskt ut :) Spännnande med bilder när ni flyttat in!!

  Vilket flyt ni har med loppismöbler, blir nästan lite avis ;)
  Vad använder du för färg?

  Måste på loppis känner jag..

  Ses snart igen!!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren, och visst var det läckert att någon har ansträngt sig för vår sons födelsedag och fixat med världens överraskning!

  Vilka fina fynd du gjort och dina möbelrenoveringar är ju sååå fina! Gillar verkligen den vita sekretären, den blev så otroligt fin.

  Ha det gott!
  Kram Malin

  SvaraRadera