03 januari 2010

Gott Nytt År!

Hoppas att ni alla haft en härlig julhelg och nyår, några av er har kanske till och med haft möjlighet att ta ledigt alla klämdagar och fått en härlig lång ledighet!

Så var det då 2010 - känns konstigt att skriva och ännu konstigare kommer det bli att säga -10, man är så van nu att det ska vara en nolla framför :) kan man kanske säga noll10?

Jag har sett lite här och var på bloggar att det har gjorts årskrönikor.... men det tänker jag hoppa över. Nog för att vi har gjort mycket och åstadkommit mycket under året som varit... men jag tror jag tar årskrönikan då 2010 är slut, under 2010 är det nämligen ännu mer som står på agendan!
Först ska min sambo bygga klart sitt stora garage som han har jobbat med så gott som sedan vi flyttade hit. Han har rivit massa uthus och planat marken och banat väg, till våren ska plattan gjutas och om allt går som (jag) tänkt så är garaget klart till hösten 2010 och då, DÅ ska vi börja göra om köket!!! ett projekt som jag längtar så mycket efter att det nästan gör ont!

Cykeln på bilden överst kom T hem med dagen innan nyår -visst är den lite läcker? den står just nu i vardagsrummet som en prydnad och där vill jag gärna ha den kvar.
Passade igår på att plantera om blommor ifrån julgrupperna - blev en hel del små söta blommor att ställa ut lite här och var. De på bilden står på en av köksbänkarna.

Och vet ni, trots att jag verligen älskar vinter och snö så har jag nu börjat fundera och planera på vårens fröer... är ju dags att börja förså om bara en månad! längtar efter det, samtidigt som jag trivs nu... konstigt det där!

14 kommentarer:

 1. Oj... nu planeras det för små trampande fötter i huset... var min första tanke!! Men den är ju fin som prydnad så låt du den stå där den står. Den minner ju om tider som gått då den rullade i gruset och inte behandlades med den vördnad den var värd kan man tro!
  Som vanligt planerar du mycket och genomför det mesta... kan jag tro! Så det är bara att köra på!
  Ha det gott och ta in det nya friska år vi har framför oss!! Kram!! Klia Hugin!

  SvaraRadera
 2. Hej !
  Cykeln var hur fin som helst!
  Snön för gärna ligga kvar ett tag tycker jag med visst ser man fram emot våren och börja planera inför vad som skall sås o planteras ;)
  Kram Josefine

  SvaraRadera
 3. Åå..du planerar sommarblommor redan... Själv är jag kvar på hyacint stadiet o lite liljor.. *fniss'

  Kram på dig!!

  Jeanette

  SvaraRadera
 4. Jag gillar Cykeln! Köksrenovering...hehe...jag förstår vad du menar,köket..husets hjärta...och man vill få de precis så man drömt...men vägen dit... Jag håller på er,kör så de ryker!!!

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år!! Vilken söt cykel! Jag börjar jobba imorgon efter 13 dagars ledighet, har varit så skönt! Vad spännande det ska bli att få följa er köksrenovering! Vi är nästan klara med våran makeover av köket, det är bara luckorna som ska sprutmålas och nya knoppar som ska på! Det har varit både roligt och tufft men allt är värt det när det väl är klart sen! Nu efter renoveringen trivs jag hur bra som helst i vårt kök! Bilder kommer på bloggen när luckorna är klara!:)
  kramar Johanna

  SvaraRadera
 6. Cykeln är ju så fin!
  Vilken prydnad.

  Tror alla längtar efter våren nu=))
  Framför allt efter ljuset!

  Önskar dig god fortsättning på 2010.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Sicken läcker cykel! En rolig och unik detalj.

  Önskar dig alla lycka 2010, och så skoj att planera köksrenovering. Vi gör samma sak...frågan är ju bara när vi kommer igång...

  SvaraRadera
 8. Oj vilken cooling! Kul med alternativa prydnader;)
  /Lina

  SvaraRadera
 9. En riktigt God Fortsättning..nu är det nytt år och nya utmaningar..själv startade vi ett litet projekt hemma som bara växte och nu är vi inne på 5 dagen och det dröjer nog flera till innan kaoset lagt sig här hemma puh! vi skulle ju vila lite...men myror i baken satte stopp för det..Ha en riktigt skön kväll/Anne

  SvaraRadera
 10. Nu såg jag att du frågat om konsollerna=))
  Dom har jag köpt på Indiska, vet inte om just den vita/rostiga finns kvar men vet att dom snirkliga finns.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 11. Självklart ska du (vi) börja planera årets frösådd! Hur ska man annars överleva kommande månader?

  cykeln vart ball :)

  Kramar
  Sigrid

  SvaraRadera
 12. Cykeln är döfräck vännen. Låter härligt att ni har lite projekt...Vårat är att hitta nytt hus och sälja av det vi har, ja vi får se om vi hittar något. Vad härligt med nytt kök, hoppas att garaget går snabbt så att du får ditt fina kök i år.
  Stor kram Anne

  SvaraRadera
 13. Vilken underbar cykel! Den ser lite busig ut och härligt sliten! Kul med lite projekt! Vet inte om jag skrev i inlägget nedan..ni har så himla fint i köket! Supersnyggt med de olikmönstrade kuddarna där i kökssoffan! God fortsättning! Kram :)

  SvaraRadera
 14. Ja, se herrar och deras garage! Fast i herr Fräkens fall är det en källare som de byggt upp en studio i. Och jag som bara vill ha ett pysselrum i all enkelhet!
  VIlken häftig cykel! Blir ju en kul dekoration hos er - vad ni har turen att hitta många anorlunda grejer!

  SvaraRadera