23 april 2009

Något av det vackraste jag har...

Avbildat ovan är de vackraste jag har i mitt liv, T, Hugin och en gammal skrivmaskin.
Skrivmaskinen är så detaljerad och vacker att man kan titta på den länge och bara njuta av de vackra formerna. Det är dock ingalunda mig själv jag kan tacka för denna skönhet. T ägde den nämligen när vi träffades och vad han kan minnas betalade han en hundring för den på en loppis.

I eftermiddag får jag som jag nämnde för någon dag sedan besök ifrån USA. Jag hade tänkt att visa runt på fina slott och gårdar som finns runtom där vi bor, men tji fick jag, för de har alla stängt eftersom det inte är säsong - typiskt!

Däremot finns det som tur är massor med andra fina ställen att besöka i vårat närområde som är öppna jämt. Vi bor i en gammal historisk bygd som är rik på fina ställen och gamla byggnader, kan väl vara kul för någon som aldrig varit i Sverige?

PÅ menyn under besöket står "Renskavsgryta med ris och lingon" samt "Rosépepparbiffar med klyftpotatis och sås", självklart ska hon även få smaka på lite sill och potatis med tillbehör =)

Jag har nu haft över 2000 besökare på min hemsida sedan jag drog igång den på allvar i februari, helt fantastiskt roligt! Jag vill tacka er alla som besöker mig, ingen nämnd och ingen glömd, tack för att ni finns!

16 kommentarer:

  1. Hej hos dig!
    Trevligt med besök:) Det skulle bli superfint väder i helgen, runt 20 grader så det passar ju utmärkt! Skulle gärna vilja ta mig till den största loppisen ever som varje år annordnas kring Uppsala. Det är en motor/skrot loppis men det finns mycket mycket mer är skräpiga motorer:)(Munkar har dom också)Kanske vore nåt för er?
    Ha det så fint!
    /Lina

    SvaraRadera
  2. Hej Anne!
    Vad trevligt med besök! Vilken fint gammal skrivmaskin du visar!
    Härlig bild på din T och Hugin oxå:)

    Ha en jättebra dag,

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Alltså nu är ju inte jag från Usa men med den menyn så kommer jag springandes*skrattar*
    Vad gott det lät!

    Vilken mysig bild på husse och hund!

    Hoppas att ni får det trevligt i helgen/
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Va kul att få visa runt lite av vårt vackra land. Kommer ihåg när jag fick besök av min brevkompis Anne Flynn, då bosatt i Bray på Irland i mitten av 80-talet. Hon hade aldrig sett trähus så det blev många besök till Vallby friluftsmuseum och andra ytterområden för att se på trähus. Hon fick även smaka på ärtsoppa och varm punsch. Det gick hem. Må gott =)

    SvaraRadera
  5. Gamla skirvmaskiner är verkligen vackra. Synd att det kanske inte alltid är praktiska...lite svårare att skriva på än datorer... Men vad gör det när man bara kan njuta av skönheten!

    Hoppas ni får det trevligt under ert besök!

    SvaraRadera
  6. Jaså nu är det dags för besöket från USA. Vilken god mat du skall bjuda på, det kommer säkert bli jätte trevligt.
    Gamla skrivmaskiner är så vackra.
    Ha det bra!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Jättefin skrivmaskin!Vilket fynd han gjorde när han köpte den!!
    Ååå vad kul med amerika främmande.
    Pappa har sin syssling Kenneth i USA som vi hälsade på för snart 6 år sen.Kenneth har varit hos oss en gång men ska komma och hälsa på igen.Hoppas han och hans fru snart kommer!!
    Vilken god mat du kommer att bjuda på!!
    Ha det så bra!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Låter roligt med besök :)
    Och god mat du bjuder på...

    Visst är den fin, skrivmaskinen! En sann skatt!

    SvaraRadera
  9. Härlig bild på sussande herre och hund! När jycken stannar över här så brukar han smyga sig upp i sängen på småtimmarna. Fram på morgonen när han vill ut brukar han lägga sig PÅ herr Fräken för att få upp honom.. ;-)

    Och det var en finfin skrivmaskin. Han har smak herrn där som du sambor med. :-) Själv har jag just följt upp gårdagens stolfynd med att köpa ett bord för hela 15 kr!! Trodde att det kostade 60, vilket kändes som billigt nog, men nejhej, det var 15. Och jag är inte den som protesterar i det läget!

    Lycka till med "amerkabesöket", du passar väl på att också bjuda dem å palt och surströmming? ;-)

    SvaraRadera
  10. Vilka fina bilder! Vad mysigt med ditt besök, spännande. Vad fint du har gjort inne med din lavendel.

    Ha det bra!
    Kram l-l

    SvaraRadera
  11. Vilken fin gammal skrivmaskin och bilden på H och T de ser ut att ha det härligt där:)

    Du undrade vart vaxduken kom ifrån den är ett par år gamal och köptes på meter till ett oförskämt billigt pris men den butiken i vår stad har inte kvar den, tyvär annars hade jag gärna hjälpt dig!

    Ha en underbar helg i solen och med trevligt sällskap!!

    kram Johanna

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Som jag förstått det är loppisen nu på lördag i Viksta utanför Uppsala. Men vi kanske menar olika loppisar, det är ju mycket som drar igång nu på våren:)
    Trevlig helg!
    /Lina

    SvaraRadera
  13. Fantastisk härlig skrivmaskin, förstår att du gillar din skarpt!

    Renskavsgryta är aldrig dumt, gärna med lite rårörda lingon till!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  14. Din blogg är värd alla besökare och det är du med!!T och H ser ut att ha det mysigt så jag förstår att de hör till det bästa i ditt liv!!
    Magnolia... det skulle jag vilja ha... men det är nog bara en ouppnåelig dröm så här utefter norrlandskusten. Jag hade en för några år sen... men den blommade bara en gång... året efter den planterades... klimatet är nog lite för tufft här! Man kan inte få allt !
    Ha det gott och hoppas att solen värmer er i helgen...
    Kram Bibbi

    SvaraRadera
  15. Vad härligt du skriver om dom. Vad skönt att det går bra med ditt besök. Man vill ju alltid att allt skall bli perfekt.

    Kram Anne

    SvaraRadera