03 april 2009

Helgbestyr

Nu är min jobbperiod över för den här veckan. Har jobbat nu tre nätter i rad och är ledig tills på tisdag - skönt att vara ledig över helgen!

Vasen ovan ( den vita med mönster på) är ett av alla loppisfynd ifrån förra helgen, är lite småförtjust i vaser av olika slag. Just den här ser inte ut som den typen av vaser jag brukar köpa, men det var någonting hos den som sa till mig "Köp mig!"

När jag "går av" efter avslutade nattpass brukar jag bara sova ca 3-4 timmar, idag blev det 3½ och som resultat brukar jag känna mig lite trött och seg hela den dagen, men kan i gengäld vända tillbaka dygnet ganska snabbt.
Efter en långpromenad i det helt fantastiska vårdvädret med Hugin känner jag mig dock lite piggare och måste nu ta tag i lite städning och annat trist.....

I morgon har jag planerat något roligare! då är det tänkt att vi ska ta oss en heldagsutflykt till Himla's outlet i Uppsala (Jippi!) och på söndag blir det auktion, därimellan ska jag försöka hinna med att fixa lite hemma med vardagsrummet som det har gått lite sakta framåt med den här veckan, det har liksom inte funnits tid, men så är det väl ibland!

Vad ska ni göra i helgen?

15 kommentarer:

  1. I helgen blir det klinkerläggning i huset för sambon och jag har tänkt att arbeta ute i trädgården tex dra ris och rensa efter snickarna.. passa på att vara ute så mkt som möjligt..!
    Kanske en sväng på söndag på Trädgårdsmässa.. Får se, inge roligt om det är strålande väder att gå där inne...

    Vad ska ni hitta på då?

    Ha en trevlig helg!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Ikväll är det personalfest på jobbet, det ska bli riktigt kul! Ska ha husfest med de andra företagen i samma hus! Det blir thaibuffé, trubadur, discjockey och hemlig underhållare! Känns kul!:) Sen hoppas jag på bättre väder, det regnar nu! TREVLIG HELG! Kram :)

    SvaraRadera
  3. Jag har ju sett annonser för outlets lite här och där i Stockholmstrakten. Har för mig att jag i DN såg en annons för Bruka som hade utförsäljning också. Vad man sörjer över att man bor så pass långt ifrån Stockholm då.. suuuck.. åka till Haparanda, tja, det är liksom inte samma sak! ;-) Här känns det mer som att det mest är rea på förra säsongens skotrar - och det är jag inte så intresserad av!..

    Ja, ibland gör man oväntade loppisfynd, höll på att komma hem med ett sådant tidigare i veckan, men nu kändes det rätt bra att det inte blev något, för det var nog inte min stil iaf...

    Här ska man ta det lugnt under resten av fredagen, så att man är laddad till helgen. Det ska bli uppvaktning av bror också, och då ska jg hinna slänga ihop åtta kladdkakor till honom!

    SvaraRadera
  4. Jo kolukt i all ära, det fina vädret vinner över stanken. vi har bara fem meter mellan trallen på baksidan och åkerkanten så det är väldigt intensivt! :P
    Hoppas du får en dunderunderbar helg! Här blir det påskmarKnad och säsongsöppning på traktens populäraste loppis -FROSSA!
    Kram Sigrid

    SvaraRadera
  5. Vad roligt om du vill delta i utmaningen :0) Det ser jag fram emot!

    Himlas outlet vore en dröm för mig...åhhh jag önskar jag fick följa med!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  6. Jag ska sätta mig på bussen upp till Stockholm och gå på syfestivalen med min mamma, ska också måla två "fönster" och rumsbordet jag hittade på Myrorna i förrgår ;o)
    Ha en underbar helg!
    /LenaS

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Skönt att nattpassen är över för denna gång, måste kännas härligt med en hel helg ledig, låter trevligt att få åka till Himla´s outlet.
    Imorgon skall jag först kolla några loppis och sedan skall jag åka till Skara på Samlarmässa, brukar besöka mässan nästan varje år,det blir mest att titta allt brukar vara så förskräckligt dyrt. Ifjol slog jag till och köpte två jätte vackra örngott. I år skall jag kolla om de har någon gammal barn tvättbräda.
    Ha en skön och ledig helg!
    Kramar från Stenlycka

    SvaraRadera
  8. Vad mysigt att åka till Himla! Du bor kanske där i närheten. Själv bor jag norr om Uppsala, mindre än 1,5 timmes bilväg ifrån. Imorgon ska jag och mina systrar ta med mamma i gårdsbutikerna kring Gävle, det ska bli så kul = ). Har massor som jag vill köpa. Ska bli kul att se vad du hittar imorgon. Tänk vad glad man blir av shopping = )!

    Ha en mysig lördag!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  9. Vasen är four roses om foten är oslipad på undersidan.
    mormor

    SvaraRadera
  10. Hej! Ett litet kort oannonserat besök av en objuden gäst hos dig och vi får se vad det blir av det.
    Du kanske upplever denna kommentar lite opersonlig? Men någonstans måste man ju börja?

    SvaraRadera
  11. Vad skönt för dig att vara ledig, det skall ju bli så fint väder. Har jobbat natt en gång i tiden,. Vet precis hur man känner sig. Hoppas att du hittar ngt på Himlas outlet.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  12. Hej Anne!
    Vad skönt att vara ledig i några dagar om du jobbat natt..
    Vilken mysig helg du ska ha, både Himlabesök och auktion, vad avis jag blir;)

    Här hemma ska jag städa, plantera vårblommor och förbereda för målaren som kommer nästa vecka o ska måla vårt sovrum och vardagsrum.

    Ha det bäst!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  13. Men så kul med Outlet - och sedan suktion ovanpå det!!!

    Kika in till mig - jag har en tävling på gång.

    Kram Maud

    SvaraRadera
  14. Auktion - inga operativa ingrepp!!!;-)

    Kram Maud

    SvaraRadera
  15. Ja, tiden går verkligen såååå fort =)

    Va kul att du vill vara med och tävla om skålen från Greengate =)

    Ha en fortsatt trevlig helg! Kram H

    SvaraRadera