01 april 2011

Kontorsrenoveringen...


Hej på er!

Kontoret har varit färdigt en tid, det enda vi har kvar nu är att dra lite nya kablar, allt är förberett för det, så det ska nog gå smidigt.

Som ni kanske kommer ihåg, tror jag har nämnt det tidigare, så plågas jag av en väldigt trasig rygg och lider av kronisk intensiv värk av den.
Orken räcker inte till just nu för att uppdatera, precis som förut då jag varit borta i perioder.... just nu är det mycket med ryggen och många långa processer i sjukvården för att få den hjälp jag behöver... om allt går vägen nu så kommer jag att få bli opererad i ryggen innan sommaren.... en lång och jobbig process med en lång rehabilitering efteråt, men med förhoppningen om att få ett nytt liv efteråt.

Min fina man fortsätter att renovera och fixa hemma hos oss trots min oförmåga att hjälpa till, annat än att peka och säga hur jag vill ha det...
Kammaren innanför köket, som är det sista rummet på nedervåningen att renovera, har påbörjats sås mått. Detta rum ska först användas som sovrum och någon gång i framtiden förhoppningsvis som barnrum. I alla fall så länge vi bor på nedervåningen. När övervåningen är färdigrenoverad så har vi alla sovrum där uppe och ska då slå ut väggen mellan kammaren och köket och skapa ett stort lantkök :-)
men oj så många år det kommer ta att nå det målet, men den som väntar på något gott!

4 kommentarer:

 1. Godmorgon Vännen!
  Åhh.. jag känner med dig, vad jobbig du har det, hoppas.... hoppas att det blir bra och att operationen kommer att hjälpa dig. Förstår om du inte orkar med att blogg.
  Igår när jag satt vid min blogg tänkte jag på dig. Nu på morgon så får jag se att du har gjort ett inlägg. Blev så glad. Konstigt det där med bloggen men vissa människor blir som goda vänner fast man aldrig har träffas. Du är en av dem och jag tänker ofta på dig och hur kämpigt du har det.Önskar av hela mitt hjärta att det kommer att ordna sig för dig.
  Vad fint ni har fått det i erat kontor och skåpet med alla luckor är så vackert.
  Ha det bästa och du vet att ljuset alltid bor just bakom molnen! Önskar dig allt gott!
  Kramar i massor Raina

  SvaraRadera
 2. Oj... vad glad jag blev när jag såg att du uppdaterat... men sen såg jag hur jobbigt du har det och då försvann den glädjen! Jag vet ju vad du går igenom och jag hoppas av hela mitt hjärta att du får din efterlängtade operation... och att det verkligen hjälper dig till ett vettigt och bra liv! Man kan ju ta en lång rehabperiod när man vet att chansen till bättring finns! Nu kommer ju ljuset och allt som blommar i trädgården och jag hoppas att det hjälper dig att må lite bättre!!
  Ha det gott mid din T och klia Hugin.
  Många kramar Bibbi

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Hoppas allt är väl, tänker på dig!
  Styrkekramar i massor!
  Raina

  SvaraRadera
 4. Så jättefint kontoret blev! Så ljust och härligt!
  Tråkigt med din rygg. Hoppas verkligen att du blir opererad så snart som möjligt och blir mycket bättre sen.

  Hoppas du får en skön påsk!
  Agneta

  SvaraRadera