18 oktober 2009

Vår nya TV möbel

Ni kommer väl ihåg den här? för en tid sedan skrev jag om att vi skulle konvertera detta gamla linneskåp till ett TV-skåp, nu har vi gjort det! eller vi och vi, i just detta fall är det min älskade sambo T som kan ta åt sig all ära. Han har byggt om, slipat och målat allting själv.
Så här bjuder jag på det färdiga resultatet!

Stängd, ser ut som vilket skåp som helst....

Men viker man dörrarna åt sidorna så - tadaaa!!!
Det känns jättekul att ha en sådan här möbel då en TV i sig inte är vacker att titta på, men man vill gärna ha en för att kunna se på TV då andan faller på :)

19 kommentarer:

 1. Ojoj vad snyggt!! Och smart!
  Men nu får jag faktiskt ångest... vi hade ett näst intill likadant skåp, som nog var ännu större. Jag lessnade på det, och skickade det PÅ TIPPEN! Ångrade mig nästan på en gång... så du förstår att jag sitter och sliter mig i håret nu... E huve' dumt får kroppen lida :( Hmm...

  Såå fint!
  Ha d gott!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Så fint! Det är verkligen härligt att kunna gömma undan TVn. Som du säger, inte den vackraste saken man har hemma, men ändå vill man ha den...

  Ja, du har nog rätt! En av mina skärmar på jobbet är lite knepig i färgerna. Nu när jag tittar från hemmadatorn är väggarna gråa. Snyggt det med!!! :-)

  Hoppas du har en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Oj va snyggt och fiffigt!! Smart att göra om dörrarna till vikdörrar! Håller med om att tv:n är ju inte det snyggaste precis..

  Ha en fin dag/ Kram M

  SvaraRadera
 4. Vad jättefint den blev i vitt och vad skönt att kunna stänga in tv-n när man inte tittar! Må så gott! Kram från Maria

  SvaraRadera
 5. Smart idé och så fint det blev! Tv:n är ju inte den snyggaste möbeln man har hemma.
  Kram

  SvaraRadera
 6. JÄTTEBRA skåp för TV:n och SNYGGT!!! Vad klokt av dig att tänka på det du har gjort bra, det gör ju livet så mycket rikare och det ger positiv energi.

  Ha en bra dag!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 7. Hallå där nu har jag varit lite dålig med kommentarer på din blogg men gudars vilket fint TV skåp..jag ska försöka sälja in det här hemma..

  Ha en härlig Söndag Anne

  SvaraRadera
 8. Jag förstod att det skulle bli nåt bra av det gamla skåpet! En tv ÄR ju inte snygg att se på... även om det kan vara mysigt att titta på den emellanåt!!
  Ha det gott och klia skägget!!

  SvaraRadera
 9. N ää äää! VAD SNYGGT OCH SMART. Hyr du ut din kille eller!? Så kan du få låna min, han här dödens bra på grävning och maskiner om ni ska ha nåt gjort i trädgården hihi
  Som jag säkert skrev när du visade det skåpet förra gången: Jag har med haft exakt ett sånt skåp som jag slet som ett djur med och slipade ner och laserade. Sen hamnade det hos min bror när jag flyttade till mindre en gång, och då hamnade det på tippen! Tack så mycket..
  Är grymt imponerad av ert snygga teveskåp!
  Kramar
  Sigrid

  SvaraRadera
 10. Smart och fantastiskt snyggt!

  Förstår att ni är nöjda=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 11. Visst är det härligt att kunna gömma den mindre snygga pjäsen nånstans. Vi har ett ommålat skåp från Ikea ifrån serien Markör.
  Ditt skåp blev superfint. kram

  SvaraRadera
 12. Schnyggo!!!!
  Fast jag tkr att platttv på vägg inte är så fult...om du frågar mig. ;)

  SvaraRadera
 13. Så fint det blev och vem kan ana att det finns en teve därinne!? Tänkte först att..var 17 tog mittendelen vägen men då jag förstorade upp bilden såg jag att det fanns gångjärn till den :)
  Ha det!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Hejsan! Å tackar så jättemycket för grattishälsningen hos mig!
  Va snyggt det blev, å perfekt att gömma den där fuuula apparaten!
  Hoppas vovven mår bättre?!
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 15. Ja så stilrent och praktiskt! jag gillar att skåpet är lite elegant;)
  Har också tänkt skaffa mig ett sådant men för tillfället rymmer inte vår lya fler stora tunga möbler...
  /Lina

  SvaraRadera
 16. Jisses så kluriga ni är :))
  Måste bara komma å hälsa på er i ert vackra hus, blir så inspirerad av allt ni gjort.
  Å så har du fått mig att bli kär i vitt!
  vill ha mer av det i mitt hus :))

  Bamsekram Ziss

  ps,,hoppas Hugin mår bättre!!

  SvaraRadera
 17. Å så vackert & lantligt ni får det! Hoppas att allt är bra med er alla & att ni njuter för fulla muggar av en skön höst!

  KRAM LISA

  SvaraRadera
 18. Undras om man skulle ta och visa herr Fräken den här bilden och försöka puffa på hans snickrande? Jag har ju beställt en brädvägg i somras, men än har inte många knop blivit gjorda! Skåpet var ju både charmigt och fiffigt klurat, fast jag fattar inte riktigt var mittendelen ta vägen när man öppnar?!

  Jodu, det blir en del resande i jobbet. När man precis kommit hem så fick man i dag ringa och beställa fyra nya resor.. när ska man hinna vara hemma och klura ut nya pyssel jag bara frågar?!

  SvaraRadera
 19. Vilket underbart vackert skåp! Din blogg kommer att få tillhandahålla mängder med inspiration nu när jag själv tagit mig i kragen och flyttar ut på landet :)

  SvaraRadera