16 juni 2009

Hjärtan på tråd

Hemma hos oss bor en magnifik hjärtan på tråd.
T fick den i gåva och då var den lika stor som de flesta andra hjärtan på tråd man köper, dvs bara några trådar som hänger - man kan säga att den vuxit med besked!
Blommar titt som tätt och växer hela tiden sig större och större!

Som ni har märkt går det väääääldigt trögt med mina uppdateringar just nu, men inspirationen är låg just nu, på alla sätt och vis.
Är glad att ni är många som kikar in ändå :)

I helgen var jag och T i stora staden och var "hemmaturister". Gick på diverse museum och tittade på andra sevärdheter innan vi avrundade dagen med bio och middag, en härlig dag trots ihållande regn!

Häromdagen bestämde vi oss för att ta en tripp till London under semestern, ska bli jättekul att få komma iväg lite grann och bara ha trevligt och inte minst shoppa!

Vad ska ni göra på semestern?

15 kommentarer:

  1. Så härligt att komma sig iväg. Alltid skönt med en liten paus i vardagen.

    Själv har jag inte semester förrän i slutet av augusti. Blev så för att jag fyller 30 då... Vi far iaf en vecka till Grekland, för att sedan ha en vecka hemma i Sverige. Det är ju faktiskt utlandssemester för mig!

    SvaraRadera
  2. Hej! Va roligt med Londonresa! Hur har ni gjort med trägolvet i vardagrummet, slipade ni det? Det ser ljust och fint ut! Ha en fin vecka! Kram M

    SvaraRadera
  3. Hjärtan på tråd är så fina, jag lyckas tyvärr oftast ta död på dem. Vet inte vad jag gör för fel?

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Vilken maffig hjärtan på tråd! ..men håller med tidigare kommentator...jag tar oxå död på dom...hur gör man?!...Låter kanonhärligt med Londonresa! ..ja inte blir man då inspirerad av vädret som är i alla fall...Ha det så bra! Kram :)

    SvaraRadera
  5. riktigt maffig blomma det där du har och så roligt med resa
    ha de gott
    kramis

    SvaraRadera
  6. Låter skojigt med lite London-semester! Här bär det av till den stora staden i en vecka nu på söndag. Just nu känner jag dock mest för att bara vila i soffan, men väl där kommer jag förhoppningsvis få massor av energi :-)

    Det var en rejäl stor Hjärtan på tråd! Känns som en växt som gör lite som den vill. Man vet aldrig riktigt vad den egentligen vill ha för att växa.. Min pappa, som annars tar död på alla krukväxter, har nämligen fått sin Hjärtan att bli gigantisk, sådär tre gånger så stor som din. Snudd på ett eget ekosystem!

    SvaraRadera
  7. Hej Anne!
    Jättevacker blomma!

    Vad kul med en resa till London i sommar!

    Själva ska vi vara hemma mest, blir väl dagsturer till Danmark o Norge o kanske en resa till Värmland med MC:n oxå:)

    Ha en sköön midsommarhelg,
    kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Åh hur lyckas du mina hjärtan på tråd bara dör, suck!! Jag är också nere i en svacka med bloggandet en lång svacka känns det som!! Men kom ihåg vi finns kvar och så tror jag det är viktigt att bara blogga när man känner för det, det ska inte vara ett måste!!

    Önskar dig en härlig midsommar så ses vi kramar johanna

    SvaraRadera
  9. Ja, jag tycker också det är lite segt nu med blogg och med det mesta. Skönt att det snart är semester för jag känner mig rätt sliten.
    Jag har en vecka kvar att jobba innan semestern. Vet inte riktigt vad vi skall göra i sommar min mor är ganska sjuk så jag vet inte vad som händer. Tror jag skall bara försöka vila och ta dagen som den kommer.
    Önskar dig en riktig trevlig midsommar.
    Ha det riktigt gott!
    Många Kramar

    SvaraRadera
  10. JA dina blogginlägg saknas skarpt, speciellt när du sitter i ett sådant hus som ditt som projekt att bo in sig i :)
    Semestern ja, hm. Viljan finns att göra en roadtrip norrut i landet. Än så länge på planeringsnivå dock. Ska försök att hamna på Gotland en sväng med!
    Ha det gott!
    Kram
    Sigrid

    SvaraRadera
  11. Mums london, har bott där...Mysigt att turista hemma, hihi. Hjärtan på tråd är så fina, det var ett tag sedan jag hade en. Ett tag hade jag dom jämnt.

    kramis Anne

    SvaraRadera
  12. Åh vilken underbar hjärtan på tråd!
    Ja vi åker ner till Skåne v. 30 och innan dess har jag tänkt att hinna göra en tur till Dalarna och lite andra små dagsturer beroende lite på vad de övriga i familjen känner att de vill göra....
    Ha en fin dag!
    kramis/LenaS

    SvaraRadera
  13. Fin hjärtan på tråd. Gillar den mycket har flera hemma men ingen så stor....Underbar hängare för överkast,täcken...Riktigt fin!! Ha en härlig midsommar!! Kram Anna

    SvaraRadera
  14. Kul! Det är verkligen viktigt att komma bort ibland, slappna av "om man kan" och försöka hämta energi. Hoppas du återfår din inspiration snart, tills dess, simma lugnt!
    Kram
    /Lina

    SvaraRadera
  15. Vilken fin!!
    Men hur ser de ut när de blommar??
    Min fick typ luftrötter, som små bollar mitt på tråden...

    Ha en toppen midsommar!!

    Kram Jeanette

    SvaraRadera