25 mars 2010

Äter ni våfflor idag?

Det gör vi!

Nu var det längesedan igen, tiden har jag att blogga, men tyvärr inte orken...
När jag skrev sist så pratade jag om att jag skulle till läkaren och hoppades på ett bra besked, men det blev snarare tvärtom.
Efter ett ganska deprimerande besök hos läkaren då jag fick veta att min rygg är mycket, mycket sjuk med många olika åkommor och ingen förhoppning om att bli bättre utan snarare bara succesivt sämre gick liksom luften ur mig.

Men arbetet här hemma fortsätter på som vanligt tack vare min mycket duktiga sambo :) men trots vilja och kunskap att fixa och dona går allting inte alltid som man vill.
Förra helgen töade det ordentligt hos oss och våren kändes nära och allting var härligt! tills vi på kvällen gick ned i vår nyrenoverade källare för att hämta glass och upptäckte att källaren stod i 1 dm vatten.... suck, dubbel suck!
Vattnet är nu borta och en avfuktare står för att torka upp allting... då det är torrt igen och jag har piffat till lite visar jag bilder :)

Arbetet har nu förflyttats till våningen ovanför källaren där vår grovingång ska få sig ett ordentligt lyft och smart förvaring, längtar tills det är klart!

Avslutningsvis vill jag skicka en hälsning till de läsare i och i närheten av Tornefors som min svärmor har talat om för mig finns :)

10 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att få så dystra besked hos läkaren. Nu vet jag inte vad du har för fel men att gå runt och ha ständig värk är nog bland det värsta man kan råka ut för. Har själv gått med gnolande värk nu i några månader så jag vet vad hemskt det är. Nu har jag ändå turen att veta att mitt är tillfälligt. Tråkigt med källaren. Hoppas det torkar upp snart och att allt känns lite bättre för dig snart. Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Nej, men så jobbig för dig att få så dystert besked.Skönt för dig att du har en go sambo som tar hand om dig. Det är bra att ha nära och kära när man inte mår bra, som ger kärlek och tröst.
  Otur att vattnet hittade ner till er källarer. Hoppas det ordnar sig.
  Ha det nu så gott och en stor styrkekram!
  Raina

  SvaraRadera
 3. Att jag tänker på dig vet du!
  När jag läser om vattnet i källaren är jag glad över att vårt hus står på torpargrund! Lite kallt om fötterna... men ingen översvämning! Jag ser fram emot att se hur ni fixar vidare med ert fina hus.
  Håll humöret uppe så gott det går och klia den som klias bör.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Nä men finaste du vad tråkigt besked du fick av läkaren då och sen vattnet i källaren, en massa styrkekramisar till dig!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 5. Åh vad tråkigt för dig med ryggen! Skickar en STOOOOOR KRAAAM till dig!

  Sköt om dig!
  L-L

  SvaraRadera
 6. Vilket besked om din rygg!
  Förstår att det tar på fler än ett sätt.

  Och sen det där med källaren på det...
  Men just den biten kommer ju att ordna sig=))

  Hoppas att du mår ok ändå och förhoppningsvis får njuta av lite sol i helgen.
  Skickar en stor kram till dig/Hannis

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Skickar många styrkekramar till dig!! Jag tänker på dig/ Maria

  SvaraRadera
 8. Nej så tråkigt :( Hoppas du ändå hinner samla på dej bitar av glädje som du kan glädjas åt :)

  Och suck, med vattnet i källaren. Vet hur det är, fast inte riktigt så illa kanske som hos er, hos oss regnar det in istället. Sovrumsremonten som jag såå hade sett fram emot får vi nu igen skjuta upp och istället satsa på taket. Men det är ju klart att taket går först (men ändå...)

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 9. Våfflor blev jag utan, äger inte ens ett våffeljärn. Så det sätter vissa käppar i hjulet för mig!
  Det där är ju det härliga med källare, not!
  Ska bli kul att se bilder.

  Jag fick samma besked när de skickade hem mig för 2,5 år sedan. Men ack som jag kämpat. Dock behövdes det 2 års konsekvent vila och pepp av sig själv för att vända om livet och hitta andra saker att uppskatta. PEPP till dig! Vet hur jävla nedslående det är att få beskedet.

  KRAM
  Sigrid

  SvaraRadera
 10. Japp här blev det våfflor men i Sälen/ Kramkram Anne

  SvaraRadera